Euroopan vapaaehtoistoimintavuoden 2011 hengessä Tule-parlamentissa muistettiin myös tule-järjestöjen vapaaehtoistyöntekijöitä kukin ja kunniakirjoin. Kaikilla Suomen Tule ry:n jäsenjärjestöillä oli etukäteen mahdollisuus nimetä vapaaehtoistyöntekijöidensä joukosta pitkäjänteisessä vapaaehtoistyössä ansioituneita toimijoita.

044 TULE parlamentti 2011Vuoden 2011 vapaaehtoistyöntekijän kunniakirja luovutettiin Suomen Nivelyhdistyksen Raija Malmivaaralle (kuvassa vasemmalla), Suomen Osteoporoosiliiton Olli Simoselle ja Suomen Selkäliiton Salli Huttuselle. Kiitossanat palkittujen vapaaehtoisten puolesta lausui Olli Simonen. Huomionosoitusten jakajina toimivat kansanedustaja Sanna Lauslahti(kuvassa keskellä)ja Suomen Tule ry:n puheenjohtaja Hilkka Riihimäki(kuvassa oikealla).

Kaikkien aikojen kolmas Hyvä Tule -palkinto luovutettiin Reumaliiton toimitusjohtajana (1987–2010) ja Suomen Tule ry:n ensimmäisenä pääsihteerinä (2005–06) toimineelle Kaarina Laine-Häikiölle. Palkinnon luovuttivat puheenjohtaja Hilkka Riihimäki ja professori Pär Slätis, joka on ortopedin ja Sairaala Ortonin ylilääkärin toimiensa ohella ansioitunut myös kuvataiteilijana. Kunniakirjan, Kansallisen Tule -ohjelman pöytästandaarin ja kukkien ohella Kaarina Laine-Häikiön palkinnon kruunasi ortopedin Pär Slätiksen maalaus Toreadori. Maalauksen aihevalinnalla Slätis halusi osoittaa arvostusta Laine-Häikiön aktiiviselle toiminnalle ja hänen tinkimättömille saavutuksilleen.
– Hahmo, joka on nopeatempoinen, ryhdikäs, määrätietoinen, älykäs ja edustaa suuria aatteita. Toreadori sopii sinulle Kaarina hyvin, totesi Pär Slätis onnittelupuheessaan ja maalausta luovuttaessaan.

040 TULE parlamentti 2011

Toimitusjohtaja Kaarina Laine-Häikiö.

042 TULE parlamentti 2011

Professori Pär Slätis.