TULE kuntoon! -luennot ovat jatkoa suositulle Vastaisku Vaivoille -luentokiertueelle, joka päättyi vuoden 2015 lopulla.

Luennoilla käsitellään monipuolisesti ikääntyvien näkökulmasta tuki- ja liikuntaelinongelmia, kuten selkä-, niska- ja nivelvaivoja, osteoporoosia ja kaatumistapaturmia sekä tarjotaan tietoa ja tukea tuki- ja liikuntaelinterveydestä ja tule-vaivojen ennaltaehkäisystä sekä itsehoidosta. Luennoitsijoina toimivat alan asiantuntijat ja luennoille osallistujat saavat mukaansa monipuolisen materiaalivihkon. Lisäksi paikallisyhdistykset ja -osastot ovat mukana aktiivisesti mukana käytännön järjestelyissä ja esittelemässä vertaistuki- ja toimintamahdollisuuksiaan.

Vuoden 2018  aikana luentoja järjestetään 22 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Näiltä sivuilta löydät tiedot luentopaikkakunnista. Luentoihin liittyvää asiaa löydät myös TULE kuntoon, seniori! -Facebook-sivuille, käy katsomassa ja tykkää myös sivustamme.

Luennoille ovat kaikki tervetulleita, ne ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia joille ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Luennot järjestetään Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n,  Huoltoliitto ry:n, Invalidiliitto ry:n, Selkäliitto ry:n, Suomen Sjögrenliitto ry:nSuomen Luustoliitto ry:n,  Suomen Nivelyhdistys ry:n  ja heidän jäsenyhdistystensä kanssa yhteistyössä ympäri Suomea Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tuella.

TERVETULOA MUKAAN!