Tuki- ja liikuntaelinongelmat ovat suurin toimintakykyä heikentävä ja eniten kipua aiheuttava sairausryhmä. Tule-ongelmat aiheuttavat kunnille satojen miljoonien kuluja sekä menetettyjä tuloja.

Tuki- ja liikuntaelinliitto Tule ry järjestää yhteistyössä Kevan kanssa seminaarin ja live-webinaarin, jossa kuntien ja järjestöjen edustajat sekä muut eri alojen asiantuntijat kertovat miksi kuntien kannattaa panostaa kuntalaistensa toimintakykyyn ja miten se tehdään. Puhujina tilaisuudessa mm. kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, selvityshenkilö, pääsihteeri Tuija Brax Suomen Sydänliitto sekä johtajaylilääkäri Tapio Ropponen Keva.

Aika: 26.9.2018 klo 9-16
Paikka: Kevan auditorio, Unioninkatu 43, 00170 Helsinki
Hinta: Maksuton
Ilmoittautuminen:  7.9.18 mennessä.
Kohderyhmä: Päättäjät, kunta- ja maakuntapäättäjät ja luottamusjohto, virkamiehet ja asiantuntijat eri hallinnon aloilta.
Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa 12.9. mennessä, sen jälkeen peruutetuilta tai peruuttamatta pois jääneiltä ilmoittautujilta veloitamme 50,00 käsittelykuluja.

Seminaariin ja Webinaariin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse vahvistus osallistumisesta viikkoa ennen tilaisuuden alkua. Vahvistusviestin yhteydessä lähetetään webinaariin ilmoittautuneille linkki lähetykseen, josta seminaaria pääsee seuraamaan.

Lisätietoja: marja.kinnunen@suomentule.fi

 

Tuki- ja liikuntaelinliiton jäsenjärjestöt tarjoavat liikuntaa jäsenilleen kymmenillä paikkakunnilla. Näillä tunneilla paitsi keskitytään tule-jumppaan, tavataan muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä.

Lue lisää

Jos luontoympäristöt ovat kaikkien saatavilla, ovat ne tasa-arvoa edistäviä liikuntapaikkoja. Toisin sanoen viheralueita tulisi sijoittaa kaikille asuinalueille.

Lue Lisää

Elinvoimainen kunta